Autonome landschapsfotografie en architectuurfotografie.

Als iemand met een intense passie voor zowel natuur als architectuur, ben ik het meest in mijn element wanneer ik me bevind in afgelegen buitengebieden of juist te midden van sterk ontworpen interieurs.

Me te laten inspireren door zowel de natuur als door creatieve ontwerpen, is voor mij het mooiste van beide werelden. De ogenschijnlijke eenvoud is wat architectuurfotografie tot een pure uitdaging maakt: het toepassen van composititieregels en cameratechniek.Het vangenvan het karakter van het gebouw om iedere vorm van architectuur te laten zien. Het vertellen van een verhaal.

Mijn autonome fotografie gaat over de natuur en over welk gevoel het ons geeft, de manier waarop we ernaar kijken en de manier waarop we geleerd hebben ernaar te kijken.

Met mijn fotografie vang ik de natuur op een manier die verder gaat dan onze dagelijkse waarneming; ik neem de kijker mee in mijn beleving, verder dan het vertrouwde beeld dat de natuur ons geeft. Ik streef ernaar de kijker mijn perspectief te laten ervaren: een poëtischeverbeelding van de werkelijkheid.

Voel je vrij om voor vragen of om gewoon kennis te maken me te contacten via hello@woutervandersar.nl

Dutch/English

Using Format